Pataki Ági bálnát nevelget

Vágólapra másolva!
Az első hazai modellek egyike, a Fabulon egykori arca, édesanya, sikeres üzletasszony. Producerként az Üvegtigrist jegyzi, ebben a filmben szerepelt is. Neve fogalom a divat- és a modellszakmában, ennek ellenére mostanában egy nagy bálna köti le energiájának nagy részét.
Vágólapra másolva!

Az eddig egészen más területen mozgó, ám ezúttal a filmproduceri pályára lépett üzletasszony volt a Borsodi Beach vendége. "Nem csak bátorság, kitartás kell a munkához. Igen nehéz pénzt szerezni az új produkciókhoz, sok múlik a művészeken. Nehéz dolog itthon a filmkészítés, mivel jótékonyságra épít. A filmet támogató számára ez inkább segítség, nem annyira üzlet. Kicsi a piac ebben az országban" - mesélt a nehézségekről.

A közelmúltban társaival hoztak létre egy Alapítványt: a Mosoly Országa első nagy eseményére készül. A társaság rögvest egy nagyszabású tervet eszelt ki, melyre vélhetően a média is ráharap majd. "Augusztus 14-től egy óriási - persze nem igazi - bálna járja majd a Balatont, ez felhívja majd a figyelmet ránk és céljainkra. Az út vége Füred. A lényeg, hogy segítsünk egymáson, erről szól az egész. Próbáljunk meg aktívan, nyitottan részt venni ebben. Fontos, hogy kérés nélkül tegyük, hogy a segítségnyújtás életünk része legyen!" - ismertette a terveket, vágyakat.

Augusztusig folyamatosan készülnek és szervezik a bálna útját, addig pedig Pataki Ági - producerként - reklámfilmeket készít. A témával kapcsolatban készült anyagokon a rendező is ingyen dolgozik, de Geszti Péter is beszállt a kreatív munkába. Míg mások a macska, a kanári, a teknős vagy a kiszáradó szobanövények miatt szaladnak haza, neki más miatt kell megszakítania pihenését: "Nyaralni persze megyek, az Adriára. De a bálna miatt haza kell jönnöm."