Topless lányok táncolnak a VIVA kamionján

Vágólapra másolva!
Újra Budapest Parádé. A hatalmas rendezvényen a VIVA TV ezúttal is egyedi, sajátos kamionnal és fedetlen keblű táncoslányokkal képviselteti magát. Az önjelölt, hazai Fred Astaire-ek és pannon Michael Flatley-k azért még reménykedhetnek: a VIVA kamion mellett táncolók közül a legjobbak felkerülhetnek a kék- sárga bulijárgányra.
Vágólapra másolva!

A profi táncoslányokon kívül vállalkozó kedvű "civilek" is helyet kapnak a platón, ugyanis egy hónapon át járta a VIVA TV stábja az országot, és keresték a szerepelni vágyó, jó mozgású fiatalokat. Hét nagyvárosban jelent meg a stáb, és szemügyre vették, ki a legszexisebb, legvagányabb, és ki tud a legjobban táncolni. Közülük kerültek ki azok, azok, akik nem csak a tévében szerepelhetnek, hanem a Budapest Parádé VIVA kamionján tombolhatnak.

Forrás: VIVA tv

A hazai DJ-k közül idén Shane 54, Newl, Náksi vs.Brunner, Timo, Spigiboy és Sterbinszky is zenél majd. "Megtiszteltetés számomra, hogy idén bizalmat kaptam a szervezőktől. Nem készülök előre, de elviszem a legjobb lemezeimet és 45 perces műsort adok majd. Elkészült egy saját mixem, ott már az is hallható lesz" - lelkendezet Timo, az egyik műsorvezető.

Forrás: VIVA tv

A kamionon egy neves német, Pulsedriver keveri a zenét. A DJ - aki 17.30- tól szórakoztatja a közönséget a VIVA kamionon - ötvözi a house, a techno, és a trance stílusát. Idén a lusták sem maradnak Parádé nélkül, a VIVA idén is a képernyőre varázsolja a felvonulás fergetegesnek ígérkező hangulatát.