Demszky ünnepel és ajándékoz

Vágólapra másolva!
Schmitt Pál felhívta Demszky Gábort, hogy gratuláljon neki. A főpolgármester megköszönte ellenfele gratulációját és sikeres sport-diplomata pályafutást kívánt Schmittnek. Medgyessy Péter miniszterelnök úgy látja: a választók eldöntötték, hogy az MSZP-SZDSZ koalíciót akarják.
Vágólapra másolva!

Schmitt Pál, miután kiderült, hogy a főpolgármester-választáson alulmaradt, fölhívta Demszky Gábort és gratulált neki. Demszky sikeres sport-diplomáciai munkát kívánt Schmittnek. Az [origo] helyszíni tudósítója elmondta: Demszky Gábor ajándékokat osztott kollégáinak, illetve a kampányában dolgozóknak, ezzel köszönve meg munkájukat. Kuncze Gábornak és Magyar Bálintnak, olyan fotókat ajándékozott, amit még ő készített az árvíz idején.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Demszky Gábor győzelméhez Medgyessy Péter miniszterelnök is gratulált. Az SZDSZ választási központjában tartott beszédében Medgyessy elmondta: az SZDSZ nagyon jól szerepelt a választásokon, amiből az is kiderül, hogy az ország milyen koalíciót akart. A kormányfő kijelentette: "biztos vagyok abban, hogy a két párt közti együttműködés továbbra is jó lesz".

Az [origo] tudósítója szerint az SZDSZ választási központjában fergeteges a hangulat, mindenki pezsgővel ünnepel.