A varázslatos utazás folytatódik!

Vágólapra másolva!
A Renaissance Hungary lemezbemutató turnéja első őszi állomásához érkezik szeptember 6-án, amikor is a pezsgő-nyüzsgő Dunaújváros tüneményes klubja, a Club M6 ad otthont a különleges cédét népszerűsítő partynak.
Vágólapra másolva!

A Chriss által megálmodott csodás zenei utazás, mely a világ egyik legbefolyásosabb kiadójánál, a Renaissance-nál jelent meg idén tavasszal, új fejezetet nyitott nemcsak a lemez készítője, de az egész magyar szcéna életében, hiszen azóta a világ is felfigyelt kis hazánkra, ezen belül is Chriss nevére és munkásságára. Chriss ezzel az albummal olyan sztárok közé emelkedett fel, mint John Digweed, Sasha, Hernán Cattáneo, Dave Seaman vagy éppen James Zabiela.

A Foundation és a C-Audio Records feje így már nem csak hazása és a szűkebb értelemben vett európai szomszédok egyik legkeresetteb és legismertebb dj/producere, hanem a nagyobb nemzetközi színtéren is meghatározó szerepet játszó művésze lett. Chriss a világ legkiválóbb deephouse és house mestereinek munkáiból válogatott egy csokorra valót, amivel egyben új zenei arcát is megcsillogtatta a Renaissance Hungary-n.

A dunaújvárosiak és a környékbeliek most végre átélhetik személyesen is ennek a rendkívüli lemeznek a hangulatát, hiszen a bemutatkozó partyn maga az album összeállítója és mixelője, Chriss áll a dj-pult mögé. Előtte a helyi színekben Novák teszi fel a legújabb kedvenc lemezeit, megteremtve a kellemes, családias hangulatot. A helyszín és az est fényét tovább emeli a speciális, csak a Renaissance estekre jellemző klubdekoráció.

Mivel a Renaissance Hungary Mixed by Chriss of the Quasar című lemez kereskedelmi forgalomban nem kapható, kivárólag a lemezbemutató turné során lehet hozzájutni, így nem érdemes más programot csinálni szeptember 6-ára. A leggyorsabbak pedig ajándékba kapják az albumot!

party.[origo].hu

dj Chriss warmupja Lee Burridge előtt New Yorkban