Vágólapra másolva!
Rubens Barrichello nem marad a Williamsnél a következő szezonra, ha a csapat nem javít jelentősen a teljesítményén.

Története legrosszabb idénykezdését produkálta idén a Williams, a csapat az első négy versenyen egyetlen pontot sem szerzett. Az események nem maradtak következmény nélkül, a technikai igazgató Sam Michael és az aerodinamikai fejlesztéseket irányító Jon Tomlinson év végén távoznak, új főmérnöknek Mike Coughlant igazolta le a csapat.

Rubens Barrichellónak nincs ínyére, hogy a Williams vesszőfutásához asszisztál, a brazil nem hosszabbít szerződést a kék-fehérekkel, ha nem fejlődik jelentősen az istálló. "A Williamsnak sokat kell fejlődnie egy 2012-es szerződésért" - mondta Barrichello az Autosportnak. "Egy helyben állnak a dolgok, így nem éri meg csinálni. Jó erőben érzem magam, örülök is ennek, de a csapatnak fel kell ráznia magát, hogy lássam a különbségeket."

"Szükségünk van egy vezetőre. Most úgy tűnik, hogy túl sok is van belőlük, még sincsenek elegen. Rengeteg ember próbál mondani valamit, de most arra kellene koncentrálniuk, amit csinálnak. Akár tudok toborozni még néhány embert más csapatokból, top 10-es versenyző vagyok, akinél hosszabb ideje senki nincs itt. Ismerek egy pár embert és ha kell, hívom őket."

Forrás: Williams