Vágólapra másolva!
Gera Zoltán góljával harcolt ki döntetlent a West Bromwich Albion a Luton Town otthonában. Gerzson az első játékrész közepén állt be csereként, és az ő találata után alakult ki a 2-2-es végeredmény.

"Ezúttal nem kaptam lehetőséget a kezdőcsapatban. Egy játékos se örül, ha a kispadon kell kezdenie, természetesen így vagyok ezzel én is. Nem kellett azonban sokáig kívülről néznem a meccset, hiszen már húsz perc után szólt az edzőm, hogy melegítsek intenzívebben. Gólnélküli állásnál léptem pályára a 23. percben a megsérült Watson helyére. Pár perccel később már potyogtak a gólok: vezetést szereztek a hazaiak, de gyorsan kiegyenlítettünk, ám egyből jött a Luton válasza.

Ezúttal is egyébként a középpálya jobb oldalán kaptam lehetőséget, de új "párom" volt, hiszen jobbhátvédként meglepetésre az eddigi középső középpályásunk, Wallwork játszott. Nem volt könnyű dolgunk, de azért valahogy csak megoldottuk a védekezést.

A második félidőben sokkal jobban játszottunk, jól ment a csapatnak, sok helyzetet dolgoztunk ki. Előttem is adódott lehetőség: egy hosszú keresztlabda után lövőhelyzetbe kerültem, de a hazai kapus védeni tudott. Az esetnél talán egy kicsit rosszul vettem át a labdát, hiszen még nagyobb helyzet is kialakulhatott volna.

Így is sikerült azonban gólt szereznem. A 61. percben egyik támadásunk után a hosszú sarok felé gurult a labda, de sikerült úgy becsúszni, hogy a játékszer a hálóban kössön ki.

Sajnos nem csak rajtunk múlott, hogy nem változott az eredmény. A játékvezetőnek voltak olyan ítéletei, amik nehezen voltak érthetőek. Engem az egyik párharcnál úgy lekönyökölt ellenfelem, hogy azt hittem, kiüti a fogamat, mégis ellenfelünk jöhetett szabadrúgással.

Ennél is nagyobb hiba volt azonban, hogy szerintem egy teljesen jogos góltól fosztotta meg a bíró a csapatot. Az utolsó pillanatokban egy visszafejelt labdát Clement juttatott a hálóba, ám nagy meglepetésünkre érvénytelenítették a találatot.

Sajnáljuk, hogy nem sikerült megszerezni az idegenbeli győzelmet, de az mindenesetre biztató, hogy jól játszott a csapat, annak meg külön örülök, hogy hosszabb idő után sikerült újra gólt szereznem, ami ráadásul pontot is ért. Úgy látszik, hogy ebben a szezonban, amikor gólt szerzek, akkor döntetlent játszik a csapat, hiszen így volt ez a Cardiff elleni meccsen is."