Vágólapra másolva!
Pénteken egy nem mindennapi felvétel került ki az internetre. Ez alapján az angol Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, Jürgen Klopp egy Manchester United-szerződést talált a sajtóterem asztalán a két csapat egymás elleni FA-kupa-mérkőzése után, a papírra pedig nem akárhogyan reagált a német szakember.

Március közepén a labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool hosszabbítás után 4-3-ra kikapott a Manchester Unitedtől az Old Traffordon, így kiesett. A találkozó után ráadásul egy pénteki felvétel alapján egy nem várt dologgal is szembesülnie kellett a Liverpool szezon végén távozó vezetőedzőjének, Jürgen Klopp ugyanis egy ott felejtett szerződést talált az asztalán a sajtótájékoztatóját megelőzően.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp meglepődött a Manchester United-szerződés megpillantásakor
Fotó: Paul ELLIS / AFP

Jürgen Klopp lefagyott, látva a Manchester United-szerződést

A szerződés az internetes tartalomgyártóé, iShowSpeedé volt, aki nem sokkal korábban aláírt a Manchester Unitedhez, a szerződése azonban az asztalon maradt – és éppen Jürgen Klopp talált rá, aki elég különös ábrázattal reagált a meglepetésre.

„Még egy vicces momentum. A United ott hagyta a hamis 'szerződést' az asztalon. Tippeld meg, ki volt az a következő, aki ott ült" – idézte a goal.com Gaz Drinkwatert, a BBC Manchester rádiós riporterét, aki pénteken egy fotót is mellékelve számolt be az esetről.

Kapcsolódó cikkek