Brutálisan fejen talált egy gyereket a baseball-labda - videó

T-Mobile Home Run Derby GettyImageRank2 Baseball - Sport USA Washington State Seattle Photography T-Mobile Park American League Baseball National League Baseball Toronto Blue Jays 27 T-Mobile MLB Home Run Derby PersonalityInQueue Vladimir Guerrero - Baseb
SEATTLE, WASHINGTON - JULY 10: Vladimir Guerrero Jr. #27 of the Toronto Blue Jays bats during the T-Mobile Home Run Derby at T-Mobile Park on July 10, 2023 in Seattle, Washington. Steph Chambers/Getty Images/AFP (Photo by Steph Chambers / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Idén is megrendezték az MLB All Star gála előtt a Home Run Derby nevezetű rendezvényt amit a Toronto Blue Jays sztárja, Vladimir Guerrero Jr. nyert meg, ám a kanadai baseballozó szenzációs teljesítményét némiképp beárnyékolta egy baleset, ugyanis az egyik elütött labdája irgalmatlan erővel talált fejbe egy gyereket.

A seattle-i T-Mobile Parkban tartották hétfőn az észak-amerikai profi baseball-liga Home Run Derby nevezetű ütőversenyét, ahol az utolsó körben Guerrero Jr. 25 homerunt ütve megnyerte a 2023-as versenyt. Guerrero a Tampa Bay Rays szélsőjével, Randy Arozarenával vívott párharcában azonban történt egy kisebb baleset, ugyanis az egyik labda arcon talált egy pályán lévő gyereket, aki a társaival együtt próbálta elkapni a labdákat.

A Toronto 24 éves játékosa ugyanakkor legendás apja nyomdokaiba lépett, aki 2007-ben ért el hasonló sikert. Az MLB történetében pedig ők lettek az első apa-fia páros, akik megnyerték a Home Run Derbyt.

Nem ez volt egyébként az első olyan eset, amikor egy gyereket eltaláltak a Home Run Derby alatt, ugyanis két évvel ezelőtt hasonló volt a forgatókönyv Pete Alonso egyik ütése után. Ám a New York Mets sztárja vélhetően nem vette észre, hogy mi történt, ugyanis jó kedvűen táncolni kezdett, miközben a stadion személyzete lesegítette a fejen talált gyereket a pályáról.

Arozarena és Guerrero Jr. meccse mellett az esemény legnagyobb fénypontja a Seattle Mariners tehetsége, Julio Rodríguez volt, aki az első körben ütött 41 hazafutással történelmet írt.