Pamela Anderson írónőként debütál

Vágólapra másolva!
A Baywatch-sztár szőke bombázó Pamela Anderson Star címmel önéletrajzi ihletésű regényt ad ki. A könyv története meglehetősen klasszikus: egy kisvárosi lány Hollywodba kerül, hirtelen elkezdi nagyon élvezni az ottani lázadó és züllött életet és egészen rövid idő alatt otthon érezni magát benne.
Vágólapra másolva!

Ismerős életút: a gyönyörű, fiatal, szőke és természetesen meglehetősen naiv vidéki kislány, egy férfimagazin címlapján való szereplés után elindul, hogy megcsinálja a szerencséjét és valóra váltsa álmait Hollywoodban.

Anderson - aki világéletében rocksztár férfiakkal vette körül magát - elmondta, hogy a történetet saját élete ihlette, bár ezek után ez talán senkinek nem meglepetés. A Star főhősnője a történet során átél némi leszbikus kalandot, sőt a könyv a későbbiekben részletesen ecsetel egy orgiajelenetet is, amiben rocksztár szeretők is szerepelnek. A főszereplő lány Bambina nevű barátnőjével szűri össze a levet - legalábbis némi szexjelenetet erejéig - például liftben, autóban és egyéb nyilvános helyeken.

A szex, sőt a gátlások és konvenciók nélküli szex tehát meglehetősen központi motívuma ennek a regénynek. Nem meglepő hát, hogy megkérdezték Pamelát, vajon ő maga a való életben most többet vagy kevesebbet szexel, mint saját maga által kreált könyvbéli alteregója. A színésznő pedig elmondta, hogy neki sajnos újabban semmi ideje nem marad a pasizásra, és ennek leginkább a könyv az oka. Ha úgy vesszük, Pamela fiktív hasonmása pezsgőbb és kalandosabb életet él, mint aki kitalálta őt. Az újdonsült írónő pedig kevés szabadidejét leginkább barátaival és két gyermekével tölti, konszolidált anyaként, gyakran különféle sporttáborokban.

Anderson egyébként a könyv eredeti borítóján majdnem teljesen meztelenül szerepel, ezért kiadtak egy cenzúrázott változatot is, amelyen Pamela helyett csupán egy fehér csillag látható rózsaszínű háttéren - főként mert a könyvet családorientált áruházakban is tervezik majd árusítani.

A Motley Crue dobosának, Tommy Lee-nek egykori felesége első könyvét nem egyedül, hanem Eric Shaw Quinn-nel együtt írta. A páros most könyvesbolt-turnéra indul, népszerűsítendő a művet, amely augusztustól az Államok minden nagyobb könyvesboltjában, de internetes könyváruházak segítségével világszerte bárhol beszerezhető.