Alex Kingston terhességét beleírták a Vészhelyzetbe

Vágólapra másolva!
Alex Kingston több csalódás után talált rá férjére, a szabadúszó újságíró Florian Heartelre, ám házasságuk sokáig gyermektelen maradt. Alex a mesterséges megtermékenyítés segítségével végül megszülte első gyermekét. Terhességét a Vészhelyzetbe is beleírták: Corday doktornő gyermekének Green doktor (Anthony Edwards) lesz az apja.
Vágólapra másolva!

A Vészhelyzetből ismert göndör hajú, energikus Corday doktornő, azaz Alex Kingston több magánéleti krízist élt át az utóbbi időben. Az egyik mélypont korábbi szerelmével, Ralph Fiennes-szal történt szakítása volt. Pedig úgy tűnt, tökéletesen kiegészítik egymást Az angol beteggel világhírűvé vált brit színész befelé forduló és önkínzó típus, míg Kingston élettel teli és nyitott. Alex úgy érezte, megtalálta Fiennesban élete végleges párját, amikor a színész egy nap megjelent a Vészhelyzet forgatásán és közölte: "Beleszerettem egy másik színésznőbe". E szakítás megrázkódtatása után játszotta el Kingston legendás szerepét, a Moll Flanderst. A tévéjáték arról híres, hogy több benne a szexjelenet, mint bármely addigi brit tévéfilmben.

Ám nem sokkal később Kingston magánéletet jelentős fordulatot vett, amikor hozzáment Florian Haertelhez. Nagy bánatukra azonban nem született gyereke. Alex alávetette magát a mesterséges megtermékenyítéssel járó összes procedúrának. A Vészhelyzet forgatása közben is álladó orvosi ellenőrzés alatt állt. Több sikertelen kísérlet után végül tavasszal megszületett kislánya Salome Violetta A sorozat írói semmiképp sem akartak lemondani a színésznőről, ezért terhességét beleírták a történetbe. Így az Amerikába ősztől vetített friss epizódokban Corday dokotrnő is gyermeket vár majd, a papa pedig a szimpatikus Green doktor (Anthony Edwards) lesz. Az időeltolódás miatt ezeket a részeket a magyar tévénézők is csak a jövő szezonban láthatják majd.