Nem tud leállni az Osbourne család

Vágólapra másolva!
Az MTV zenei csatorna újabb szezonra szerződtette Ozzy Osbourne-t és családját, akik egy valóságshow keretében osztják meg minden- napjaikat a tévénézőkkel. Ozzy feleségének tavalyi berzenkedése semmivé lett.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Ozzy Osbourne és családja

Az Osbourne család tagjai - korábbi vonakodásuk ellenére - aláírták a magánéletüket bemutató tévéműsor újabb 20 részére szóló szerződést. A harmadik szezon epizódjait várhatóan 2004 elején sugározza az MTV zenecsatorna, amelynek a The Osbournes a legsikeresebb show-ja.

Az Emmy-díjas valóságshow folytatása 2003 ősze óta kétséges volt, mert Sharon, Ozzy Osbourne felesége novemberben bejelentette, már bánja, hogy családja vállalta a tévés szereplést. Az asszony tavalyi véleménye szerint a bekamerázott szobákban nem lehet normális magánéletet élni. A 2002 elején indult The Osbournes jövőjét Sharon aggodalmai mellett a műsor csökkenő nézettsége is kérdésessé tette.

Az MTV elnöke, Van Toffler azonban közölte: "Ha azt gondolják, hogy nem újítjuk meg a The Osbournes szerződését, maguk bolondok".

Sharon Osbourne is változtatott magatartásán. A családanya közleményében azt írta, már semmi problémája az MTV sorozatával.