A pornóipar is valóságshow-ra készül

Vágólapra másolva!
A szexüzlet résztvevői is nagy lehetőséget látnak a reality-ben, ezért a korábban Arnold Schwarzenegger ellenében politizáló Mary Carey elindíthatja rendhagyó tévévetélkedőjét.
Vágólapra másolva!

Huszonnyolc nő versenyezhet egy új amerikai valóságshow-ban, amelynek házigazdája, az őszi kaliforniai kormányzóválasztás egyik exjelöltje, Mary Carey pornófilm-szereplő. Az új műsor hivatalos célja, hogy a jelentkezők közül kiválassza a pornófilmezésre legalkalmasabbat, aki fődíjként százezer dollárt kap és szerződést kínál neki egy szexvideókat gyártó cég - írja a Yahoo.

A pornóreality 2004 januárjában kezdődik egy fizetős tévécsatornán, ahol Mary Carey két másik műsorvezetőnő társaságában irányítja a műsort. A Can You Be a Porn Star? (Lehetnél pornósztár?) című nyolcrészes sorozat egyes epizódjaiban négy-négy nő szerepel majd, akiket egy Los Angeles melletti házban filmez és fényképez a stáb. A közösen töltött idő alatt interjúkat is készítenek a szereplőkkel, akik közül nyolcan juthatnak a döntőbe.

A műsort közvetítő fizető csatorna nézői a valóságshow internetes lapján szavazhatnak a résztvevőkre, ami a producerek reménye szerint további bevételt hoz. A gyártók arra számítanak, hogy a reality forma a korábbinál is több nézőt vonz a pornóműsorokhoz, amelynek az új darabja szerintük a valóságshow-evolúció természetes következménye.