Új erotikus valóságshow az RTL-en - csak felnőtteknek

Vágólapra másolva!
Kísértés a címe az RTL Klub új őszi realityjének, amelyet mexikói luxus üdülőhelyeken forgatnak. A műsorban egyedülálló és csinos szereplők próbálják hűtlenségre bírni a beválogatott szerelmespárok tagjait.
Vágólapra másolva!

Felnőtteknek szól az RTL klub következő valóságshow-ja, az amerikai 20th Century FOX licence alapján tervezett Kísértés, ezért várhatóan csak este kilenc után kerül majd adásba.

Az őszi műsorstruktúrába illesztett új reality a Temptation Island magyar változata lesz, amelyben a kiválasztott szerelmespárok próbára tehetik másik iránti érzéseiket.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta, a szereplőválogatásra olyan fiatalokat várnak, akik együtt járnak, de nem házasok. A Kísértés-be a négy pár tagjain kívül több egyedülálló, vonzónak szánt nőt és férfit is beválogatnak, akiknek az lesz a feladatuk, hogy elcsábítsák kapcsolatban élő szereplőtársaikat.

A párok tagjait a műsor felvételeinek kezdetekor elkülönítik egymástól, és két külön, mexikói luxus üdülőhelyre viszik őket, ahol a férfiak szingli nőkkel, a szerelmespárok nő tagjai pedig idegen férfiakkal fognak együtt lakni.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója - a csatornát a Való Világ korábbi részei miatt ért bírálatok és ORTT-büntetések ellenére - azt állítja, a kereskedelmi tévé adásában sem korábban, sem ezután nem lesznek olyan jelenetek, amelyek a törvénybe vagy a jó ízlésbe ütköznek. "Mai, átlagos erkölcsű fiatalokat láthatnak majd a nézők, prostituáltak nem szerepelhetnek a műsorban" - mondta Kolosi, aki azonban egyértelművé tette, hogy a csábító szerepre olyan férfiakat és nőket választanak, akik szexuális értelemben kifejezetten kívánatosak.

A műsor, akárcsak a Survivor, kieséses rendszerű, a párok tagjai kiszavazhatják a partnerük hűségét szerintük veszélyeztető szingliket. Az üdülőhelyeken felvett részek után pedig egy budapesti rész zárja le a valóságshow-t, amelynek fináléjában a résztvevők közösen értékelik az együtt töltött időt.

A műsor koprodukcióban készül, Mexikóban a környezetet jól ismerő Fox gondoskodik a logisztikáról, a helyi ügyintézésről és tanácsadó-ellenőrző feladatokat is ellátja, az RTL Klub pedig többek között a szerkesztést végző kreatív stábot, az operatőröket és hangmérnököket adja. A reality producere Herman Péter, aki korábban a Survivor magyar változatának készítésében is hasonló munkát végzett.

A tizenkét részes, adásonként egyórás Kísértés-t az őszi hónapokban hetente egyszer vetítik főműsoridőben. Az új reality sugárzási napjáról még nem döntöttek az RTL Klubnál, ahol azt mérlegelik, érdemes-e - a másfél milliós átlag nézettséget produkáló Survivor-hoz hasonlóan - szombat estére tenni, vagy más napokon több nézőt hozhat a csatornának.