Aki kisétált a Big Brother-házból

Vágólapra másolva!
A Big Brother történetének eddigi legidősebb versenyzője, a hatvanéves Lesley egyszerűen kisétált a házból, mert már egy hét után halálra unta magát.
Vágólapra másolva!

A brit Big Brother nyolcadik évadja igen izgalmasan kezdődött, és még most is tartogat meglepetést: a versenyzők először is egy, a retrót a hipermodernnel ötvöző, új házba költözhettek be, majd az derült ki, hogy az elsőként bevonuló tizenegy versenyző mindegyike nő - azóta már három férfival is kiegészült a mezőny.

Múlt héten folytatódtak az izgalmak: a 19 éves Emilyt rasszista ízű megjegyzése miatt penderítették ki a házból a producerek. Az első kiszavazás ideje ugyan még mindig nem érkezett el, de azóta már egy másik versenyző is távozott a házból: a hatvanéves Lesley egyszerűen unatkozott a műsorban, ezért hagyta abba a játékot.

Az idős hölgy már korábban jelezte a Nagy Testvérnek, hogy unja magát, és azt is megemlítette, hogy jobb dolga is lenne, mint a házban ücsörögni. Lesley végül a tizedik napon jutott elhatározásra: újra beszélt a Nagy Testvérrel, és most már határozottan azt a szándékát közölte vele, hogy szeretne elmenni a házból.

A műsor készítői hiába győzködték (voltaképpen a lehetséges nyereményt lebegtették a szeme előtt), Lesley közölte, hogy feladja a küzdelmet. Búcsúzóul elmondta még, hogy ha nem is barátokat, de kedves ismerősöket szerzett a házban, valamint megköszönte a készítőknek és a nézőknek a "csodálatos lehetőséget".