Terhes a legújabb fotókon a Rém rendes család súlyos beteg színésznője

Christina Applegate
Vágólapra másolva!
A színésznő Maliban forgat, a karaktere állapotos lesz, úgy tűnik. 
Vágólapra másolva!

Az Egy rém rendes családban megismert, jelenleg a Halott vagy című sorozatban látható Christina Applegate a Twitteren közölte, hogy szklerózis multiplexe van. A színésznő akkor azt írta, hogy pár hónapja diagnosztizálták, érdekes utazást tett meg idáig, de szerencsére ismer olyan embereket, aki szintén ebben a betegségben szenvednek, és számíthat is a támogatásukra. Egy másik bejegyzésben arra kérte még a rajongókat és a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a privát szféráját.

Christina Applegate Forrás: Christina Applegate, Instagram

A szklerózis multiplex a központi idegrendszert érintő autoimmun betegség, aminek egyelőre nincs ismert gyógymódja, a kezelések azonban lassíthatják a szervezet romlását. A betegség lefolyása ezzel együtt kiszámíthatatlan, súlyossága egyénenként változhat – azt azonban nem lehet tudni, hogy Applegate-nek mennyire súlyos az állapota.

Pár hete kerekesszékben fotózták le, de újabb képeken fekszik és áll. A Daily Mail paparazzo-képein a 49 éves színésznő Malibuban látható, a sorozat másik sztárja, Linda Cardellini társaságában. Előbbi nagy hassal hever egy napágyon, mellett Cardellini, hatalmas kalapban. Két másik nem hivatalos fotón a színésznők láthatók a szettben.

A színésznőnek egyébként nem először kell komoly betegséggel szembenéznie: 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor mindkét mellét el kellett távolítani.