Megszólalt a mélyaltatásban fekvő Damu Roland állapotáról a családja

Damu Roland könyvbemutató
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik a kórházban Damu Roland, az orvosok az életéért küzdenek - a hírt most a színész családja is megerősítette.
Vágólapra másolva!

Damu Roland egy ismerőse a közösségi oldalán tette közzé, hogy a színészt kórházba kellett szállítani, és kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik az intenzív osztályon. Az illető mindenkit arra kért, mondjon el egy imát érte, de többet nem árult el. A Blikknek a színész családjából most megerősítették, hogy

a hír igaz, Damu Roland tényleg életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Damu Roland még nyáron számolt be arról, hogy betegségei miatt nem képes munkavégzésre, ezért az ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni, hogy a gyógyszereit ki tudja váltani. Bár később rendeződni látszott a pénzügyi helyzete, az egészségügyi problémái nem szűntek meg. November végén az ismerősei az aggodalmuknak adtak hangot, mert napokig nem tudtak róla semmit.

Fotó: Life.hu

"Nem váltam köddé, nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat" - írta két hete, ám úgy látszik, az állapota azóta rosszabbodott.