Őszintén mesélt nehéz időszakáról Tóth Gabi

Tóth Gabi, énekes
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nemrég visszavonult a közösségi médiától, úgy érezte egy kis szünetre van szüksége az őt ért támadások miatt. Igaz, már adott hírt magáról a napokban, de még visszafogottan használja közösségi oldalát. Most blogbejegyzésében árulta el, hogy miért hozta meg ezt a döntést.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi szószerint belebetegedett abba a gyűlöletáradatba, ami őt és végül családját is érte nap, mint nap a közösségi médiában. Eleinte fáradtnak, nyúzottnak érezte magát, majd fizikailag is romlani kezdett az állapota, majd meg is betegedett. Ekkor látta jobbnak, ha egy időre elnémítja közösségi oldalait és nem oszt meg magáról új bejegyzéseket.

tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?" – fogalmaz blogbejegyzésében az énekesnő, aki úgy döntött, hogy mégis kiadja magából, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Őszintén elmesélte azt is, hogy mennyire legyengült a sok stressztől és negativitástól, melynek következtében meg is betegedett. Most már túl vannak a nehezén és érti, hogy miért kellett ezeknek a dolgoknak megtörténni vele.

magamról és Gáborról is. És bár ez a mostani gyűlöletkampány jobban megviselt, mint eddig bármelyik, valahol mégis értem, miért kaptam. Hogy végképp ráébredjek: milyen csodálatos férjem van, milyen erősek vagyunk mi együtt, milyen szerencsések vagyunk, hogy vagyunk egymásnak, és van nekünk Hanni" – fogalmazott Tóth Gabi arról, hogyan látja a történteket, majd hozzátette, hogy csupa jót kíván azoknak is, akik őt eddig bántották és reméli, hogy rájönnek a lájkoknál fontosabb dolgok is vannak az életben.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor/Instagram