Meghökkentő dolgot mondott Gabriela Spanicról Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars első magyarországi évadában versenyzett egymás ellen Gabriela Spanic és Pásztor Anna, aki a szappanoperasztár ellen esett ki és végzett végül a harmadik helyen. Ennek ellenére nagyon jó élmények maradtak számára a műsorról, amelyek bizonyos szinten megváltoztatta az életét is. Az énekesnő viszont egy valamit nehezményez, amiről most beszélt először a nyilvánosság előtt.
Vágólapra másolva!

A TV2 táncos showműsorának egykori versenyzője, Pásztor Anna akkoriban Köcse György oldalán táncolt, végül a dobogó harmadik helyén végzett a páros. Az énekesnő elmondása szerint a mai napig jó a kapcsolat közte és a táncos között, mivel összeköti őket a tánc szeretete, amiről képesek órákon át is beszélni.

Pásztor Anna és Köcse György egy táncpróbán Forrás: Köcse György/Instagram

"Gyurival a műsor befejezése óta is tartom a kapcsolatot. Múltkor felhívott, és 40 percen keresztül beszélgettünk. Mivel mind a kettőnk szerelme a tánc, óriási csalódás volt, mikor kiestünk, bár azt éreztem, hogy Timiék fogják megnyerni az évadot, hiszen óriási teljesítményt nyújtottak" – mondta a Blikknek Pásztor Anna, akinek azóta is fontos szerepet tölt be a tánc az életében. A műsor után komolyabban is elkezdett a tánccal foglalkozni, még egy nívós táncversenyen is részt vett, amit meg is nyert tavaly nyáron.

"A Dancing with the Stars szép emlékeket idéz elő bennem, ugyanis visszahozta az életembe a táncot. New Yorkban tanultam kortárs balettet még annak idején, csak mivel a térdeim tönkrementek, így le kellett tennem erről az álomra. Az élet viszont ezt 26 évvel később visszaadta, mikor szerepeltem a műsorban. Elkezdtem versenyszerűen táncolni a világbajnok Andrea Silvestrivel a Pro Am kategóriában itthon, ami egy akkora élmény volt számomra, hogy el sem tudom mondani" – mondta az énekesnő.
Viszont egy olyan dolgot is elárult a műsorról, ami eléggé megviselte őt akkoriban.

"Elképesztő megtiszteltetés volt, hogy egy világsztár, Gabriela Spanic is ott volt a mezőnyben, de nem lehet az ő rajongótáborával versenyezni.

Sokat fejlődött, de mivel közelről láttam, nem élvezte annyira magát a táncot. A helyében, még a döntő előtt megköszöntem volna, hogy itt lehetek, és átengedtem volna a magyaroknak a terepet. Sokáig sírást okozott nekem, hogy a saját hazámban miért nem vagyunk egy kicsit értékesebbek" – mesélte egykori élményeiről Pásztor Anna.

Köcse György és Pásztor Anna Forrás: TV2