Sztárok, akiknek borzalmasan megváltozott az arcuk a szájfeltöltésük után - képek

Mire képes a plasztika? Sztárok, akiket teljesen átszabott a sebészkés Donatella Versace
Vágólapra másolva!
Sokáig lehetne sorolni, mennyi féle szépészeti beavatkozásokat lehet igénybe venni manapság. Van az a típus, aki ha egyszer belevág, soha nem tudja abbahagyni, mindig újra kés alá fekszik. A sztárok sem kivételek ez alól, a rivaldafényben tökéletesnek szeretnének látszani, és ezért mindent megtesznek. Összegyűjtöttök, hogy kik azok a hírességek, akiknek szájfeltöltése az egész arcukat megváltoztatta. 
Vágólapra másolva!

Geronazzo Maria

Geronazzo Maria talán az első magyar híresség, aki az emberek eszébe jut, ha szóba kerülnek a plasztikai beavatkozások. A „nagyszájú nőként" aposztrofált celeb nem véletlen kapta ezt a titulust. Egyrészt rendkívül szókimondó, másrészt pedig elképesztően nagy lett a szája a feltöltések után.

Forrás: Life.hu

Ebben az a probléma, hogy az ember egyszer elkezdi és valahol egy idő után én magam azért már nem láttam, hogy mennyire vastag – mondta a celeb korábban egy interjúban, és azt is elárulta, jól érzi magát a bőrében, nem bánja, hogy megváltozott a külseje.

Geronazzo Maria fiatalon Forrás: Geronazzo Maria

Kacifántos út vezetett ahhoz, hogy az 1957-ben született Babócsy Máriából az agyon plasztikázott Geronazzo Maria lett. Értelmiségi családban nőtt fel, nagypapája egyetemi tanár volt. 1972-ben habár elindult a Ki mit tud?-on, mint énekesnő, fiatal kora miatt nem nyerhetett. 18 évesen férjhez ment első szerelméhez, fél év múlva elváltak. Második férjével Svájcba disszidáltak, Mária 14 évig élt kint. Két munkahelye is volt egyszerre, sokat dolgozott, harmadik férjével már vállalkozásuk lett. Ezután újból elvált és megint házasságra adta a fejét, neve Geronazzo Mariara változott.

Egy éven belül három gyereke született. Az ikrekből az egyik baba, a kislány születés után nem sokkal meghalt. Az édesanya testileg-lelkileg tönkrement, ezért 1992-ben elvégezték rajta az első plasztikai műtétet, amit már a szájfeltöltés követett.

Később szerepelt felnőttfilmben, írt könyvet is. Számtalan műsorban láthatták a nézők. Visszament Svájcba, ott egy televíziónál dolgozott, majd megint hazajött, és egy csalódást követően úgy döntött, felhagy a szereplésekkel.

Kelemen Anna

A magyar Paris Hilton már tinédzser korában tudta, plasztikai műtéteknek fogja alávetni magát. Úgy fogalmazott, nem nőtt ki a melle.

Kelemen Anna fiatalon Forrás: Kelemen Anna

Mindig is fontos volt számára a külső és az, hogy megmutassa magát a világnak. Szájfeltöltéséről azonban nem a legboldogabban nyilatkozott.

Kelemen Anna Forrás: Kelemen Anna - Insta

Szinte alaktalan, és volt az az időszak, amikor nagyon sok lány szaladgált ilyen szájjal. Nem vonzó. Nekem mai szemmel nem tetszik. Ma azt gondolom, hogy határeset, ahogy az én arcomon van, arányosan elfér" – mondta Kelemen Anna, aki a beavatkozás veszélyeire is felhívta a figyelmet.

Facebook

Fel kell vágni az ajkat és ki kell kaparni" – magyarázta.

A cikk folytatásáért lapozzon!