Így reagált L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga arra, hogy kimondták a válást

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Elégedett vagyok, de közben kudarcként élem meg - mondta a zenész.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, jó ideje már, hogy rossz volt a viszony L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga között. Amint megkezdődött válóperük, máris elkezdődött a nyilvános sárdobálás a közösségi médiában, egyikük sem fogta vissza magát. Később a tárgyalás során is csúnyán összekaptak, a bírónak kellett őket elcsitítani. Aztán kislányuk felügyelete lett a fő kérdés, azóta még inkább elfajult közöttük a helyzet, már a nyílt utcán is volt hangos szóváltás. Végül sikerül megegyezni, a részletekről, pénzügyekről itt olvashat.

L.L. Junior tv2

"Még nem tudom mit érzek. Megkönnyebbültünk, de... Nem vagyok sem boldog, sem szomorú. Még szerintem nem fogtam fel, ami történt. Sajnálom, hogy így alakult. Sajnálom magunkat. Elszomorít, hogy az édesanyám nem lehetett mellettem ebben a tíz hónapban. A támogatása, a jelenléte sokat segített volna. Örülök, hogy túl vagyunk rajta" - mondta a zenész a Borsnak.

"Véget ért. Elégedett vagyok, de közben kudarcként élem meg, mert ez szép házasságnak indult, és így ért véget... most nem tudok többet mondani" - ezzel búcsúzott Körtvélyessy Kinga.