Szánalmas trükkel próbálja sajnáltatni magát az RTL Klub bukott műsorának zsűritagja

Manuel
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, csúfosan megbukott az RTL Klub The Voice című műsora; a produkció roppant kínos, a nézők utálják, hiába vetnek be szánalmas próbálkozásokat a műsor készítői. Ha ez még nem lenne elég, most az egyik zsűritagjuk, Manuel a közösségi oldalán próbálja magát sajnáltatni, ugyanis elárulta, mit dolgozott, mielőtt a zenével kezdett el foglalkozni.
Vágólapra másolva!

A 23 éves, magát zenésznek nevező Manuel régi fotókat tett közzé az Instagram-oldalán azért, hogy sajnáltassa magát. Mivel a Voice nézettsége kritikán aluli, az RTL Klub újabb szánalmas próbálkozást talált ki. Most azt, hogy fiatal zsűritagjának hányattatott sorsával próbálja manipulálni az embereket, hátha szánalomból lesz, aki odakapcsol a tehetségkutatónak nevezett műsorra.

A botrányairól elhíresült Manuel most Instagram-történetben mutatott magáról régi fotókat, melyekből kiderült, hogy régebben közmunkásként dolgozott. A rapper valószínűleg a csatorna nyomására fedte fel múltját, hátha több ember érdeklődését felkelti, és sajnálatból elkezdik nézni a The Voice-t.

Manuel mindent megtett a nagy hatás elérése érdekében, két képet is közzétett erről az időszakról. Az egyiken ő maga látható sárga sisakban és munkásruhában, de ócska, kopott cipőjéről is mutatott egy fotót azért, hogy még többen megsajnálják.

Manuel korábban közmunkásként dolgozott Forrás: Manuel Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el.