Kamilla miatt egyre jobban gyűlöli egymást III. Károly és fia, Harry herceg

Harry herceg, bíróság, per, Daily Mirror, Sussex hercege
LONDON, UNITED KINGDOM - JUNE 06: Prince Harry, the Duke of Sussex, leaves the High Court after giving evidence in his case which is a part of a group lawsuit against the Mirror Group Newspapers over alleged unlawful information gathering in London, United Kingdom on June 06, 2023. Rasid Necati Aslim / Anadolu Agency (Photo by Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem sikerül rendezni az ellentéteket a királyi családdal Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek, akik 2020-ban hagyták maguk mögött a hercegi címekkel és kiváltságokkal járó életet, és Amerikába költöztek. Többen azt sejtik, hogy házasságuk is válságban lehet, ettől függetlenül Harry herceg nem igyekszik javítani megromlott kapcsolatát a családjával, most apjának, III. Károlynak egy nagyon fontos kérését utasította vissza.
Vágólapra másolva!

III. Károly király hamarosan a 75. születésnapját ünnepli, pontosan november 14-én, tiszteletére egy nagyobb összejövetelt szervez a palota. A király békülne a kisebbik fiával, de Harry visszautasította a részvételt apja 75. születésnapján. Öt évvel ezelőtt a hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle még a nászútjukat is elhalasztották III. Károly születésnapja miatt, most egyikük sem akar a királyi családdal ünnepelni.

Harry herceg és apja kapcsolata akkor romlott meg még inkább, amikor megjelent a herceg botránykönyve, és

III. Károly nagyon ideges volt amiatt, ahogy fia a mostohaanyját, Kamilla királynét ábrázolta benne, aki miatt elhagyta Dianát.

Ez már a második alkalom, hogy Harry herceg durván visszautasítja apját, hiszen II. Erzsébet királynő halálának évfordulóján sem vett részt a családi megemlékezésen, Balmoralban, annak ellenére sem, hogy hosszabb időt töltött Európában. Ezek alapján egyelőre úgy tűnik, hogy Harry herceg nem hajlandó békülni. - írja a Daily Mail.

A királyi család még II. Erzsébet királynő uralkodásának idején Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson