Őszinte vélemények

Vágólapra másolva!
Anett és Pandora igencsak felháborodott, hogy néhány lakótársuk több kellemetlen kérdésben is az őket jelölte meg. Szilvi és Ágica nem hagyta szó nélkül a két lány fortyogását.
Vágólapra másolva!

Pandora bevallotta, nem csoda, hogy ő a második helyezett a legkevésbé csapatjátékos kategóriában, hiszen soha nem állított mást. Segal - az első helyezett - nagyokat bólogatott, de azért észrevette, a fotómodell lelkére vette a véleményeket. A kibeszélés végképp nem tetszett a Villa Pandájának, nem beszélve arróla tényről, hogy lakótársai egyáltalán nem tartják őszintének. Anettnek az esett rosszul, hogy többen őt jelölték meg a házimunkában legkevésbé részt vállaló lakóként.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi megneszelte az elégedetlen hangokat és ráripakodott Pandorára, mondván, előre megegyeztek, hogy nem vesézik ki a válaszokat. Pillanatokon belül hangzavar támadt a nappaliban, Ágica is kifejtette, szerinte sincs értelme az erdményen rágódni. Pandora ragaszkodott hozzá, hogy elmondja véleményét, így Segalnak dörmögött tovább. A kis vihar pillanatokon belül lecsillapodott, de nincs kizárva, hogy egy-egy konfliktus még felnagyíthatja az apró sértődéseket.

Ime a kérdések és a válaszok:

"Ki az, aki a legőszintébb a Villában?"
3-an LEO-t írták (Csaba, Anett és Kata)
2-en CSABÁT írták (Ágica és Marcsi)
2-en SEGAL-t írták (Milo és Indián)
2-en INDIÁN-t írták (Tommyboy és Segal
PANDORÁ-t Szilvi írta
MARCSI-t Pandora írta
KATKÁ-t Leo írta
SZILVI-t Frenki írta

Forrás: RTLKLUB