Valentin a Villában

Vágólapra másolva!
A szerelem világnapja a Villában lakókat sem kerüli el. Bár még mind alszanak, talán azt álmodják, hogy ébredésük után valóra válik az álmuk. Még meg is történhet.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ma az egész világon mindenki - aki tagadja, az is - szívében várja, hogy mit üzen neki a felettünk átsuhanó csillámporos angyalkája a szerelemnek. Ha máskor nem is, de Valentin napján az egymás iránti gyöngéd érzéseket ki kell nyilvánítani, egy csók, egy ölelés, vacsora vagy séta, vagy ha másképp nem megy, legalább egy ajándék jár annak, akit szeretünk.

A Villalakóknak nem megy másképp, de az ajándékról ők sem maradnak le. Reggeli után szívmelengető esemény tanúi lehetünk: a szeretteiktől küldött ajándékokat fogják megkapni. Jellemzően plüssállatkák fogják elözönleni a Villát, ahogy az sejthető, de hogy olvasóinknak is kedveskedjünk, eláruljuk, hogy Csaba például csizmát fog kapni. Justin korábban beígérte, sőt meg is mutatta a tévén keresztül a Katkának szánt gyűrűt, vajon megkapja ezt a hőn szeretett lány, vagy csak egy hatalmas maci jut neki is? Hamarosan megtudjuk.