Tommyboy összes

Vágólapra másolva!
Tommyboy második Párbaja után nem mehetett vissza lakótársaihoz a Villába, pedig mi minden történt vele ott az elmúlt hónapokban! Íme a százhúsz nap krónikája.
Vágólapra másolva!

2003. december 29.: 21 074 szavazattal Tommyboy nyerte a második Beszavazó Show-t. A 28 éves chippendale-táncos a játék elindulásától folyamatosan vezetett, lazán és magabiztosan válaszolt Lilu kérdéseire. Az eredményhirdetés után azonban elérzékenyülten búcsúzott hét testvérétől.

Forrás: RTLKLUB

2004. január 2.: Tommyboy jól láthatóan a tisztálkodásra koncentrált, és ebben az sem akadályozta meg, hogy a talpig pucér Pandora mellette állt, és néha, mintegy vicc gyanánt a szájába vett vízzel köpködte a fiú testét. Újabb negyedóra múlva a lány vonakodva megtörölközött, és kimászott a zuhanyzótálcáról, de a fogát is úgy mosta, hogy közben a zuhanyzó chippendale-fiút figyelte.

2004. január 10.: Pandora a teraszon pityergett, mert ma sem jött össze neki Tommyboy. A ledér külsejű, ám hű szívű táncos elég egyértelműen visszautasította, amit Pandoránk nőiessége már nem bírt elviselni. Keserves sírásba kezdett a teraszon, mire Leo és Csaba firtatni kezdték, hogy mégis mit várt. Mit akart a táncostól, akiről mindenki tudta, hogy barátnője van, és többször elmondta, hogy szereti? Tommyboy leszögezte, hogy ő azért volt közvetlen, mert most átmenetileg együtt élnek mindannyian, de ez nem azt jelenti, hogy akar is valamit. Majd Szilvi tanácsára úgy döntött, hogy megbeszéli a sértett féllel, hogy mostantól aludjanak külön, és távol tartja magától.

2004. január 11.: A szó Ágica lelkéről Tommyboy munkájára terelődik, aki mesél: milyen érdekes volt egyszer egy strandon fényes nappal műsort tartani. Kiderült, hogy a legidősebb kuncsaftja egy nyolcvanéves hölgy volt. Egyszer egy balatoni villában elment az áram, így gyertyafényben tartották a műsort, és a nagy hangulatban több lánynak meggyulladt a haja. Egy másik alkalommal több, mint egy tucat lány előtt tartott bemutatót, ahol az egyik néző pár perc után utánozni kezdte a mozdulatait. Kiderült, az illető saját leánybúcsúja apropóján közelebbi kapcsolatot akart kialakítani vele. Egy esetben négy-öt felajzott idős néni ráugrott Tommyboyra, aki csak a fürdőszobában talált menedéket.

2004. január 17.: A koradélutánt a lakók végig hazudták. Egy igaz és egy kitalált történetet kellett előadniuk egyenként a nappaliban. Majd tippelniük kellett: melyik mese a fantázia szüleménye és melyik nem. Legjobban Tommyboy zavarta össze a lakókat. Tommyboy alig kezdett neki a mesének, máris röhögő görcsöt kapott mindenki, majd kisebb dadogás következett a fiútól, s a lakók teljesen össze lettek zavarva. Kifejezetten tehetséges a táncos fiú, senki sem akarta neki elhinni, hogy három éves volt, amikor óvónője beleharapott a kezébe.

2004. január 25.: Tommyboy úgy látszik megunta a vasárnapi semmittevést, mert egyszer csak fogta magát, felkapta a melegítőjét, és kiment a teraszra. Laza kocogással kezdte bemelegíteni magát, majd izmait nem kímélve nyomott bele a nehéz súlyokba.