Fresh: Nem vagyunk különlegesek

Vágólapra másolva!
A Fresh együttes 1996 tavaszán alakult meg, az akkori felállásból azonban már egy lányt sem találunk a banda tagjai között. Virág, Asmaret és Barbara helyett ma már  Wikiből és Andiból áll az együttes, nemrég váltak meg Ágitól, aki nyáron férjhez megy. Erről és még ezernyi dologról kérdeztük a Fresh-lányokat a Társalgóban.
Vágólapra másolva!

[origo]: Miért az lett a nevetek, hogy Fresh? (cool)
Fresh: Ez egy régi história. Igazából Hauber Zsolt volt a név alkotója, aki egy friss, dinamikus, fiatalos lánycsapatot szeretett volna még anno '96-ban, és ez a név abszolút tükrözi ezt. Ráadásul jól hangzik, könnyen megjegyezhető.

Fotó: Varga Ferenc [origo][origo]: Tartjátok a kapcsolatot az "eddigi" Fresh-csajokkal? Gondolok itt Asmaretre és Virágra. (naribari)
Fresh: Nem nagyon találkozunk, csak Judittal néha...

[origo]: Látom, nem is szerettétek annyira Ágit, hogy ilyen könnyen megváltatok tőle. Nekem ő volt a kedvencem! (naribari)
Fresh: Nagyon szeretjük Ágit, sőt, barátok is maradtunk, de nem tudtuk összeegyeztetni a két család életét - az egyik a Fresh család, a másik az Ági családja. Ugyanis Ági férjhez megy júniusban, és közös megegyezés alapján, tényleg teljes harmóniában, a közös érdekeket szem előtt tartva hoztunk ezt a döntést.

[origo]: Nem értem, hogy miért kellett megválni Ágitól, azért, mert férjhez ment. (marijagold)
Fresh: Azért kellett megválni tőle, mert leköltözött Debrecenbe a barátjához, és nem tudta volna megoldani a rendszeres feljárkálást Budapestre.

[origo]: Nagyon jók vagytok! És szerelemesek vagyunk belétek! Én és a Gazsi is! Mikor lesznek zúzos számok? Rockosabbak? Mert ezekhez a vad szövegekhez ez illene! (tommmas)
Fresh: Megpróbálunk sokszínű lemezt készíteni, de a következő lemez csak 2004-ben készül el.

[origo]: Szerintetek mitől Fresh a Fresh? Mi a sajátságotok? Miben vagytok mások, mint a többi lányzenekar? (cool)
[origo]: Fresh: Most nincs is több lányegyüttes, és az a sajátságunk, hogy mindig önmagunk maradtunk.

[origo]: Milyen gyakran látogatjátok a Fresh honlapot? Szoktátok olvasni a Vendégkönyvet? (DKny girl)
Fresh: Mostanában elég ritkán, de ilyenkor megkapjuk az összegyűjtött üzeneteket kinyomtatva, és válaszolunk rájuk. Viszont a postafiókra beérkezett levelekre elég hamar megérkezik a válasz.

[origo]: A honlapotokat ki csinálja? Kevés a kép! (Tamas-82)
Fresh: Most újították a honlapot, mi is keveselljük a képeket, bár ez a mostani sokkal dizájnosabb, mint az előző volt. Majd szólunk, hogy változtassanak rajta.:)