A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Indulnak a közmunkaprogramok

Vágólapra másolva!
A jövő héttől indulhatnak el a roma, az erdészeti, valamint az önkormányzati közmunkaprogramok - írja a Világgazdaság. Egyik fontos idei változás, hogy az a munkaadó, aki munkanélkülit vesz fel, egy évig kaphatja a munkanélküli rendelkezésre állási támogatását (rát), ami jelenleg 28 500 forint.
Vágólapra másolva!

A rendelkezésre állási támogatásra (rát) jogosult személyekre fókuszál a nemrég indult TÁMOP-1.1.1. program Erre a programra a rászorultak önállóan is jelentkezhetnek a regionális munkaügyi központokon keresztül.

Szintén a rátra jogosult személyek munkaerő-piaci elhelyezkedését segíti az a bértámogatás, amelyet a munkáltatók kaphatnak, ha a támogatásban részesülő személyt foglalkoztatnak. Ebben az esetben legfeljebb egy évig az összeget - amely jelenleg 28 500 forint - a munkáltató kapja meg. A támogatási forma a szakértők szerint azért lehet népszerű a munkáltatók körében, mert nem von maga után továbbfoglalkoztatási kötelezettséget, vagyis legfeljebb egy év lejárta után felbontható a munkaviszony - írja a Világgazdaság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!