Jubileumi különkiadás a Renault Espace-ból

Vágólapra másolva!
Negyedszázados évfordulóját ünnepli idén a Renault Espace, ennek apropóján a francia gyár limitált szériás modellt dob piacra az egyterűből.
Vágólapra másolva!

Edition 25th néven különkiadást dob piacra a Renault az Espace-ból, a mindössze 150 példányban készülő széria az egyterű negyedszázados évfordulója előtt tiszteleg. Mindkét karosszéria-változatban elérhető a jubileumi modell, az Espace-ba a kétliteres dízelmotor 150, a hosszabb tengelytávú Grand Espace-ba 173 lóerős verziója kerül.

Szinte minden létező extrát bezsúfoltak a különkiadásba a franciák, a kárpitozás bőr, a kabin nappali világításáról pedig 2,16 négyzetméteres üvegtető gondoskodik. Monitorok kerültek a fejtámlákba, hogy a hátsó ülésen ülők DVD-nézéssel üthessék el az utazással töltött időt, a hang a rendszerhez mellékelt, két darab vezeték nélküli fejhallgatóból érkezik. Része a csomagnak a színes képernyős navigációs rendszer is.

Kívülről a 17 colos alufelnikről, illetve a B oszlopba nyomott "25th" feliratú logóról lehet felismerni a különkiadást, amelynek további különlegessége, hogy külső visszapillantóit metálfeketére fényezték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről