A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

New Yorkban is elszabadult egy Toyota Prius

Vágólapra másolva!
Újabb Toyota Prius szenvedett balesetet állítólagosan beragadt gázpedál miatt, az 56 éves sofőr New Yorkban hajtott falnak. Szakértők szerint a balesetek nagy része pszichológiai okok miatt történik.
Vágólapra másolva!

Újabb Toyota Prius került be az amerikai hírekbe, az egyik kaliforniai autópályán elszabadult hibrid után ezúttal New Yorkban történt baleset. Ismét a beragadt gázpedált hibáztatják, az autó egy utcányit gyorsult, mielőtt falnak csapódott volna.

Az autót egy 56 éves nő vezette, akinek sérülései nem életveszélyesek. Ahogy a kaliforniai eset után, New Yorkban is gyorsan kizárták, hogy a padlószőnyeg okozta volna az akaratlan gyorsítást.

Igazi hisztéria van kialakulóban az Egyesült Államokban, szakértők szerint a balesetek nagy része nem is valós műszaki hibák, hanem pszichológiai okok miatt következik be. "Ha ez emberek tudatába vésik, hogy autójukkal problémák lehetnek, hajlamosak is megtalálni őket" - fogalmazott Lars Perner, a Dél-Kalifornia-i Egyetem professzora. Csak az idei esztendő első tíz hetében 272 hasonló beadvány érkezett az NHTSA-hoz a Priusok miatt, miközben 2009-ben mindössze 74-en panaszkodtak, egy évvel korábban pedig nyolcan.

A kaliforniai és New York-i esetben is a vizsgálat része lesz, hogy volt-e tényleges műszaki hiba vagy más okok vezettek az akaratlan gyorsításhoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!