A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Három új Infiniti három év alatt

Vágólapra másolva!
Három új modellel bővíti kínálatát a következő három évben az Infiniti. Erősíteni szeretné pozícióját a márka.
Vágólapra másolva!

Szélesíti kínálatát az Infiniti: a Nissan luxusmárkája három új modellel áll elő a következő három évben. Érkezik egy az Audi A3 és a BMW 1-es sorozat ellenfelének szánt kompakt, egy kis szabadidő-autó, illetve egy elektromos ferdehátú a Nissan Leaf alapjain.

A kompakt ígérkezik az Infiniti európai nagy dobásának, legalábbis a japánok rengeteget szeretnének eladni belőle. Alapjain az új Mercedes A osztállyal osztozik, a platform a friss Daimler-Renault-Nissan együttműködésből származik. Ugyanerre a padlólemezre épülhet a kis méretű SUV is.

Hamarosan várható az elektromos ferdehátú bejelentése, a Nissan ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy az Infiniti kínálatában legyen elektromos modell. Nemcsak presztízsokokból, hanem azért is, hogy a Leaf költséges fejlesztését még inkább ellensúlyozni lehessen. Tekintettel a nagy együttműködésre, Mercedes-féle négyhengeres benzines és dízelmotorok is megjelenhetnek a jelenleg csak V6-osokat és V8-asokat felvonultató Infiniti-kínálatban. Elsőként a G családban jelenhetnek meg a német benzines, az EX-ben a dízel motorok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!