A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tata Nano aranyból

Vágólapra másolva!
A világ legolcsóbb autójának eladási adatai mostanában drasztikusan visszaestek Indiában, ezért a Tata minden lehetőséget megragad, hogy felkeltse iránta az érdeklődést. Új reklámfilmet is készítettek, valamint készülőben van egy különlegesen drága, színarannyal borított példány is.
Vágólapra másolva!

Forrás: Tata Motors

A hatalmas Tata konszern kötelékébe tartozó Titan Industries nevű cég fogja elkészíteni az európai szemnek kissé csicsásra sikeredett Tata Nano Gold Plust, amelyet valódi arannyal fognak beborítani. Hivatalosan az indiai ékszerkészítés ötezer éves története adta az apropót a különleges jármű elkészítéséhez, de valószínűbb, hogy csak a Nano iránt megcsappant érdeklődést szeretnék kissé felélénkíteni vele. Novemberben kiírtak egy dizájnpályázatot, 13 pályamű érkezett, ezek közül a képeken látható változat kapta a legtöbb, több mint félmillió szavazatot. A Titan Industries tavaszra készül el az egy darab Nano átalakításával, munkájuk eredményeképp a világ legolcsóbb autója kapásból a legdrágábbak közé emelkedik.

Forrás: Tata Motors

Az aranykampány mellett a hagyományos reklámokat sem hanyagolták el, ugyanis vadonatúj reklámfilmet is készítettek a minimálautónak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!