A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Fiataloknak tervezett sportkupékat a Chevrolet

Vágólapra másolva!
Fiatalok igényei szerint tervezett, megfizethető sportkupékat mutatott be a Chevrolet. A Code 130R hátsó-, a Tru 140S elsőkerék-hajtású.
Vágólapra másolva!

Évekig kérdezgette az amerikai fiatalokat a General Motors arról, hogy milyen jellegű sportautót vásárolnának szívesen. A feldolgozott adatok alapján két "megfizethető", négyüléses kupét tervezett a gyártó, ezeket Chevrolet-logóval mutatta be a Detroiti Autószalonon. A Code 130R néven futó tanulmány a Camaróéhoz hasonló első és hátsó részt kapott, méretei és oldalnézete alapján viszont a BMW 1-es kupé konkurensének tűnik. Klasszikus kialakítású, frontmotoros, hátsókerék-hajtású sportkocsi, hajtásáról az 1,4 literes, turbós Ecotec motor gondoskodik a GM mikrohibrid technológiájával párosítva.


Code 130R

A Tru 140S klasszikus helyett modern stílusjegyeket domborít ki, megjelenése azonban nem különösebben újszerű. Hajtáslánca megegyezik testvérmodelljével, lényeges különbség viszont, hogy nem hátsó, hanem első kerekei hajtottak. Mindkét autóban 150 lóerősre lőtték be az 1,4-es motor teljesítményét, átlagfogyasztásuk a számítások szerint 5,88 liter száz kilométerenként. Ha bármelyik kupé sorozatgyártásba kerül, nagyjából húszezer dolláros (jelenleg körülbelül ötmillió forintos) áron lesz kapható.


Tru 140S

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!