A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Két idióta leckéztetéséből egy vétlen húzta a rövidebbet

Road Rage Leads To Accident, címlapi gif + kép
Vágólapra másolva!
Addig kergetőzött két autós a városban, amíg egy ártatlan embert sodortak életveszélyes helyzetbe, aki ráadásul motorral közlekedett. Akad olyan sérelem, ami ilyen bosszút érdemelne?
Vágólapra másolva!

Bangkokban készült az alábbi felvétel, és bár tudjuk, hogy Thaiföldön kaotikusnak tűnik a közlekedési kultúra, a hajmeresztő helyzetek ellenére gördülékenyen halad a forgalom, általában nem indulatból vezetnek az emberek. Most viszont előkerült egy olyan felvétel egy igazi bosszúálló ámokfutóról.

A fehér pickup nyugodtan haladt a kamerás autó előtt, amikor felbukkan egy piros Toyota yaris-os eszetlenül cikázva, többször bevágva a pick-up elé. Láthatóan meg akarja állítani és ököllel rendezni az ügyet - ami feltehetően abból ered, hogy egy korábbi besorolásnál miatta kellett lassítania a sorral együtt. Ahhoz, hogy kikerülje a leckéztető Yarist, simán veszélybe sodor másokat a Hilux vezetője.

Egyszer csak úgy tűnik, a piros kisautós ámokfutó sarokba tudja szorítani ellenségét, és verekedhet egy jót, de a pickup vezetője egy balrafordulással menekülve beleütközik a kamerás autóba, a mellette haladó motoros pedig már át is repül a motorháztetőn - egyenesen egy másik kocsi alá, ami majdnem áthajt rajta. Szerencsére az ártatlan fél könnyű sérüléssel megúszta, de a közúti veszélyeztetésből bírósági ügy lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!