A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának záró mérkőzésén a Puskás Akadémia 3-1-re legyőzte az újonc Nyíregyháza csapatát a felcsúti Pancho Arénában, ezzel Hornyák Zsolt csapata továbbra is százszázalékos az NB I idei szezonjában.

Hatalmas védelmi hibát kihasználva már a harmadik percben vezetést szereztek a hazaiak Komáromi György révén, majd a folytatásban is fölényben játszottak. 

Az újonc Nyíregyháza a félidő középétől felbátorodott, átvette a kezdeményezést, ám a kinyíló vendégvédelem mellett a Puskás Akadémia újabb gólt lőtt a svéd Jonathan Levinek köszönhetően.

Fordulás után tovább rohamozott a Puskás Akadémia, kétszer is csak a keresztléc mentette meg a nyírségieket az újabb góltól. A kihagyott felcsúti helyzetek gyorsan megbosszulták magukat, szinte a semmiből sikerült szépítenie a Nyíregyházának. Próbálta átvenni a mérkőzés irányítását a vendéggárda, de a hazaiak könnyedén őrizték előnyüket, sőt a végén büntetőből bebiztosították a győzelmüket.

OTP Bank Liga, 3. forduló: 
Puskás Akadémia FC-Nyíregyháza Spartacus FC 3-1 (2-0) 
Pancho Aréna, 921 néző, v.: Bognár T.
Puskás Akadémia FC: Markek - Maceiras, Golla, Stronati, Markgráf (Brandon, 81.) - Favorov (Plsek, 74.), Levi (Colley, 81.), Nissilä - Komáromi (Soisalo, 74.), Puljic (Vékony, 95.), Nagy Zs.
Nyíregyháza Spartacus FC: Fejér - Temesvári, Alaxai, Jokic - Farkas, Kesztyűs (Tamás O., 85.), Nagy B., Leoni (Kovács M., 62.) - Navrátil (Gresó, a szünetben), Babic (Beke, a szünetben), Kovácsréti (Eppel, 80.)
gólszerzők: Komáromi (3.), Levi (35.), Plsek (92., 11-esből), illetve Beke (64.)
sárga lap: Favorov (44.), illetve Farkas (28.)

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!