Csak három hónapja volt jogosítványa, de máris elbúcsúzhatott tőle

Vágólapra másolva!
Miután rájött, hogy rossz irányba tart, megfordult, és több kilométeren át ment az M30-as autópályán szemben a forgalommal az encsi lehajtóig.
Vágólapra másolva!
Forrás: Police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysághoz november 6-án, a déli órákban több lakossági bejelentés érkezett egy Citroën Jumper furgonról amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt. A rendőrök azonnal a jelzett helyszínre mentek, azonban már nem találták meg a szabálytalan járművet. A széles körű adatgyűjtésnek köszönhetően sikerült azonosítani a Jumpert, amely egy vállalkozás tulajdonában áll. A telephelyen azonban senkit nem találtak. Délután azonban az Encsi Rendőrkapitányságon megjelent a gépjárművet vezető sofőr.

A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel.

Miután észlelte, hogy rossz irányba megy az autópályán, úgy döntött, hogy megfordul, és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról.

Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt. Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, az alig három hónapos jogosítványát máris bevonták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!