Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc

Méltó módon búcsúztatja a V8-as HEMI blokkot a Hennessey

Fotó: Hennessey Performance
Vágólapra másolva!
Az USA nemzeti színeit, egyben a Viper megjelenését kapja a Hennessey Mammoth 400. Csak 250 példányt készítenek.
Vágólapra másolva!
Fotó: Hennessey Performance / DREW PHILLIPS

Búcsúzik a HEMI V8-as, a RAM pickupok következő generációja már soros 6 hengeres motorral vagy akkumulátoros-elektromos hajtással lesz megvásárolható. A Hennessey tuningcég ezért méltó módon búcsúztatja az erőforrást azzal, hogy az Egyesült Államok nemzeti színeit, egyben a Dodge Viper legendás színösszeállításait alkalmazza a kifutó Ram 1500 Laramie pickupon.

Fotó: Hennessey Performance

Egyedi első-hátsó lökhárítót szerelnek fel a karosszériára, ezt követően újrafényezik az autókat Viper Red, Viper White vagy GTS Blue színre, és passzoló verseny-, pardon Viper-csíkokat is kapnak a teherautók. A patriotizmus mellett ezzel még John Hennessey műhelyének kezdeti időszakára utalnak, a V10-es motorral szerelt sportkocsik tuningolásával indult a mára szuperautó-gyártóvá kinőtt vállalkozás. Fox/Ridetech felfüggesztéssel csökkentik a hasmagasságot, Borla sportkipufogó emeli ki a jellegzetes V8-as hangot.

Fotó: Hennessey Performance

A Mammoth 400 nevű pickupból 2024 folyamán 250 példányt készítenek, a sorszámot is tartalmazó plakettet a motortérben helyezik el.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről