A Carpoint már dolgozik a Duster-tuningcsomagon

Fotó: Carpoint
Vágólapra másolva!
Egyelőre csak szériaállapotban kínál Dacia Dustereket a német Carpoint, de már dolgoznak a teljes tuningcsomagon. A motorhoz nem nyúlnak.
Vágólapra másolva!
Fotó: Carpoint

A Carpoint nevű kereskedés előszeretettel nyúl olyan autókhoz, amelyet a klasszikus tuningcégek nem szolgálnak ki, például a Dacia-modellekhez is kínálnak különféle alkatrészeket. Már hozzájuk is megérkezett a 3. generációs Duster, amelyet egyelőre csak szériakivitelben értékesítenek, de már dolgoznak a teljes átalakítókészleten, amely új egyéniséget kölcsönöz a szabadidő-autónak.

Fotó: Carpoint

Egyelőre számítógépes grafikákon létezik a Carpoint Dacia Duster, de azt jól mutatják ezek, hogy nem a terepjárós irányt erősítik, hanem sportosnak akarják láttatni az autót – a tulajdonosok túlnyomó többsége amúgy se viszi terepre autóját. Ültetőrugók, nagy kerekek és karosszéria-toldatok alakítják át a megjelenést, akár vad színeket is megvalósítanak majd fóliázással. A Carpoint szerint ezen felül is lesznek majd meglepetések a tuningcsomagban, amelynek tartalmát majd annak elkészülte után ismerjük meg néhány hónapon belül.
 

Fotó: Carpoint

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!