Már szörfdeszkákat is kínál a Porsche

Fotó: Porsche
Vágólapra másolva!
A kaliforniai Almond Surfboards nevű céggel közösen készült a Porsche szörf-kollekció, amelyhez a színeket az autógyár archívumából keresték elő.
Vágólapra másolva!
Fotó: Porsche

Az Almond Surfboards céggel közösen készítette el a Porsche a Single Fins& Air-Cooled Engines nevű kollekciót, amelyben szörfdeszkák és az azokhoz kapcsolódó ruházati termékek egyaránt megtalálhatóak. A manufakturális módszerekkel szörfdeszkákat gyártó cég a 911-es születésének időszakába akarja visszarepíteni a vásárlót, ezért a gyári archívumból kerestek korabeli színeket és fényezéseket.

Fotó: Porsche

A Polo Red, Bahama Yellow és Irish Greem színek mellett – amelyeket mind fehér versenycsíkkal és rajtszámmal látnak el – még a legendás Pink Pig versenyautó-fényezés is elérhető. Mérettől függően – 7 láb 10 col vagy 9 láb 11 col – 4500 illetve 5500 dollár a vételár, és 6-8 hétig tart egy-egy deszka legyártása.

Fotó: Porsche

Összesen 200 darab Porsche szörfdeszka készül, amelyekhez eredetiséget igazoló dokumentumot és fali tartót is mellékelnek – arra számítanak, hogy nem használati, hanem műtárgyként vásárolják majd ezt a sporteszközt.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!