AXE Lady - teszteld az AXE hatást!

Vágólapra másolva!
Zsu - , különböző televíziók méltán népszerű korábbi zenei műsorvezetője - 2004-ben AXE Lady-ként az AXEtázis Party-sorozat háziasszonya. Komoly kihívásnak tekinti, hogy - különböző zenei irányzatot képviselő fellépők partnereként - ismét élőben találkozik a klubokba és a koncertekre ellátogató közönséggel.
Vágólapra másolva!

"Mi több, engem kifejezetten vonz az, hogy egy fiúknak készülő termék népszerűsítésében vehetek részt" - mondta Zsu. "Úgy gondolom, épp a nők dolga az, hogy felhívják férfi barátaik, ismerőseik figyelmét az olyan termékek használatára, mint amilyenek az AXEtermékcsalád tagjai. Igenis a hölgyek feladata az, hogy a párkapcsolatok sikere érdekében tudatosítsák a másik nem képviselőiben: a csábításhoz az ápoltság is hozzájárul."

- Az egyik könnyűzenei tv, majd egy profi együtteseknek szóló vetélkedő műsorvezetőjeként aligha okoz majd neked gondot az, hogy az AXEtázis Party-sorozaton az AXE üzenetének közvetítőjévé válj.

"Lámpalázam egyáltalán nincs, elvégre a közönséggel és a művészekkel eredendően egy nyelvet beszélünk. Tinédzserként ahhoz az első generációhoz tartozom, amelyik a külföldi együttesek java részét nem csak a zenéjükön, hanem a mára legendásan klassznak, vagy utóbb alkalmasint cikinek ítélt klipjeiken keresztül is megismerhette. Hat és fél éven keresztül magam is a klipek világában éltem műsorvezetőként, de szakmai fejlődésem érdekében ideje volt továbblépnem."

Dolgoztál már a TNT tagjaival?

"Csak néhányszor, és épp ezért is várom különös érdeklődéssel az AXEtázis Party-sorozatot. Ismeretlenek azért nem leszünk egymásnak: a TNT-vel voltak már közös fellépéseink, igaz, nem olyan tömeg előtt, mint amilyen az AXEtázis Party-sorozat keretein belül a Kisstadionban várható. Máskülönben imádom az élő fellépéseket és műsorokat, mert ezeken azonnali visszajelzést kap az ember a közönségtől."

- Az AXEtázis Party alapító tagjával, Sterbinszkyvel is dolgoztál már együtt?

"Interjúalanyként és riporterként már találkoztunk egymással. Bevallom, férfire életemben nem vártam még annyit, mint Sterbyre. Egyszer egy Tisza-parti szórakozóhelyre utaztunk forgatni. Este tízkor kezdtünk, és húsz perc alatt felvettük a helyszíni riportok zömét, ám nem tájékoztattak arról, hogy Sterbinszky hajnaltájt lép fel. Fél tizenegytől négyig ültem két sörös rekeszen, mígnem kedvenc lemezlovasunk megérkezett és mikrofonvégre kaphattam."

- Jól tudom, hogy az AXEtázissal is lesz éjszakai bevetésed?

"Igen! Mint AXE Lady a Danubius rádióban hamarosan induló, és az AXEtázis Party-sorozatot végigkísérő játék életre keltője leszek. A játékra jelentkezők feladata az, hogy engem csábítsanak el, de nem akárhogy - a Csábítás Mondatával: "AXE 24-7. AXE hatás napi 24 órában, 7 napon át. Amikor csak akarod!" A nap minden percében készen kell állniuk a csábításra, mert ebben a játékban az AXE Lady az, aki felhívja telefonon a kiválasztottat - bármikor, még éjszaka is... A váratlan jelentkezés után természetesen ajándék vár a hódításra valóban felkészült, helyes választ adó urakra."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről