Madár július 12-én bokszolhat újra

Vágólapra másolva!
A Népszava információi szerint még másfél hónapot kell várnia Erdei Zsoltnak ahhoz, hogy ismét profi ökölvívó-mérkőzésen léphessen ringbe. Félnehézsúlyú klasszisunk utoljára március 29-én bokszolt, akkor a tizedik menetben kiütötte a brazil Jose Hilton Santost, és megvédte a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú interkontinentális bajnoki címét.
Vágólapra másolva!

Lehet, hogy Erdei Zsolt két mérkőzése között három és fél hónap is eltelik, persze, ehhez az is kell, hogy létrejöjjön az a júliusi, hamburgi gála, amelyen Madár ismét ringbe szállhat. A Népszava információi szerint az Universum Box Promotion július 12-ére szervez gálát, amelynek főmérkőzését a Stipe Drews (23-0) - Kamel Amrane (23-3-1) összecsapás adná, a horvát Európa-bajnok ezen a találkozón védhetné meg először félnehézsúlyú címét.

A lap úgy tudja, Peter Hanraths klubigazgató szerint megvalósulhat a hamburgi gála, s ezen Erdei is szorítóba léphet még ismeretlen ellenfelével szemben. A WBO félnehézsúlyú interkontinentális bajnoka (aki utolsó címmérkőzésén március 29-én a tizedik menetben kiütötte a brazil Jose Hilton Santost) hét hetet töltött itthon, s szombaton utazott vissza Németországba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről