gasztronómia 2020. 10. 17.
A magyar csapat ismét bejutott a világ legjobbjai közé a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsversenyen
Veres István csapata olyan gasztronómiai nagyhatalmakat előzött meg, mint Olaszország vagy Spanyolország.
![](https://cdn.origo.hu/2020/10/J-a8bC4B4mhCG-cCtcg1Dco_6JCWmQYmWJmT_x5TlPE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQyMWZlYTljOTE0NTQ1Mjg5Y2MwMTRhYTI1MjU5OWFm.webp)
Veres István csapata olyan gasztronómiai nagyhatalmakat előzött meg, mint Olaszország vagy Spanyolország.
Sosem látott laza hangulat a Bocuse d'Or versenykonyha boxaiban.
Megkóstoltuk, mit kínál a Stand 25, Szulló és Széll belvárosi bisztrókonyhája.
A séfek Európa-bajnokságát ugyan megnyertük, de ez csak kiélezte a szakmai feszültségeket. Interjú az Onyx étterem társtulajdonosával.