Svájc 2022. 05. 20.
Így készül a természetes, kézműves, szeszes ital Svájcban
Három fiatal testvér szeszfőzdéje, ahol a természetben fellelhető alapanyagokból készítenek gint, vodkát és speciális keserű likőrt.
![](https://cdn.origo.hu/2022/05/gr7s5lzq0BZmTZPFEtkoCjC5v0xYHplSz5wK9Q7-qOg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ3ODJhYjBkZTZmOTQ3NmVhNmI5MTZkMWM1NjdhYjJj.webp)
Három fiatal testvér szeszfőzdéje, ahol a természetben fellelhető alapanyagokból készítenek gint, vodkát és speciális keserű likőrt.
A pálinka- és párlatversenyek menete és sikerei hazánkon innen és túl.
Érkezik a boltokba az alkoholmentes párlat.
A 100 százalékban rozsból készült párlat jelenleg tokaji hordóban érlelődik, jövőre pedig már meg is kóstolhatjuk.