Így készül a természetes, kézműves, szeszes ital Svájcban

szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
Gagygnole distillery's Tim Gyger poses with bottles of liquor made with gentian roots in Souboz, northern Switzerland on May 10, 2022. - Depopulation threatens the future of Switzerland's picturesque mountain villages but three young brothers are trying to keep theirs alive by capturing its natural bounty in a bottle. In the one-street hamlet of Souboz, nearly 900 metres up in the Jura mountains, the nature-loving Gyger brothers distill everything they forage, such as gentian roots and juniper, in a bid to sustain the local economy. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Három fiatal testvér szeszfőzdéje, ahol a természetben fellelhető alapanyagokból készítenek gint, vodkát és speciális keserű likőrt.
Vágólapra másolva!
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
szeszfőzde, szesz, párlat, svájc, természet, lepárló
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!