Jennifer Aniston a filmvásznon

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sorozat legutóbbi felvételeit hosszas tárgyalások előzték meg. A szereplők közül többen is szerették volna abbahagyni, de végül az epizódonként járó 1 millió dolláros gázsi mindenkit meggyőzött. A sorozat producereit pedig a szeptember 11-e után mért, rekordokat döntögető nézettségi adatok győzték meg, valamint az a 11 Emmy-díj-jelölés, amelyet a sorozat idén vívott ki magának. A 11 jelölés egyikét a Rachel Green szerepét alakító Jennifer Aniston, egy másikat pedig a különleges vendégként szereplő férje, Brad Pitt kapta.

Aniston évek óta próbál kitörni Rachel szerepéből, és igyekszik meghódítani Hollywoodot. A nagy áttörés eddig nem sikerült, de most egy újabb kísérletet tesz rá. Elvállalta egy amerikai független film, a "The Good Girl" főszerepét, amelynek premierje az idei Sundance filmfesztiválon volt. A filmben Aniston egy kisvárosi feleséget alakít, aki annyira unatkozik festő férje mellett, hogy végül egy munkatársa karjaiba menekül. A film rendezője, Miguel Arteta szerint Jennifer drámai alakítást nyújt, széles érzelmi skálát felvonultatva.

Valószínűleg a filmet méltató cikkeknek is köszönhető, hogy Aniston már meg is kapta következő szerepét Jim Carrey új filmjében, a "Bruce Almighty"-ban. Míg ennek forgatási munkálatai el nem kezdődnek, a színésznő még leforgatja a Jóbarátok - várhatóan - utolsó sorozatát. Sikereit fokozza még az a díj, amelyet a People magazin olvasói szavaztak meg neki, mint "kedvenc televíziós szereplőnek".

Mindezek után a 33 éves Jennifer és 38 éves férje, Brad Pitt már csak arra vágynak, hogy beköltözzenek tavaly vásárolt, több mint 1000 négyzetméteres Beverly Hills-i otthonukba és a családot gyerekekkel gyarapítsák.

Korábban:
A Jóbarátok mégis folytatják
Jennifer Aniston Jim Carrey új partnere

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről