Vágólapra másolva!
Fabrizio Romano, az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró azt írta a közösségi oldalán, hogy Pierre-Emerick Aubameyang a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Qadsiah csapatához igazol.

A 35 éves gaboni támadó, aki korábban a Bundesligában és a Premier League-ben is gólkirály volt állítólag mindenben megegyezett a szaúdi csapattal, amellyel kétéves szerződést fog kötni. 

Aubameyangnak szenzációs szezonja volt Marseille-ben
Fotó: AFP/Christophe Simon

Most már csak a szaúdi klubnak és a támadó csapatának, az Olympique Marseille-nek kell egyezségre jutnia az átigazolási díjról.

Aubameyang tavaly nyáron a Chelsea-től igazolt Marseille-be, az előző szezonban 51 meccsen 30 gólt lőtt, kiosztott 11 gólpasszt is, az Európa-ligában pedig ő lett a gólkirály 10 találattal. 

Az Al-Qadsiah az előző szezont a másodosztályban töltötte, bajnokként jutott fel az élvonalba. A csapatnak olyan európai sztárjátékosai lesznek, mint a belga kapus, Koen Casteels vagy a Real Madriddal hat Bajnokok Ligáját nyerő Nacho Fernández. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről