A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Angelina első férjével vigasztalódna

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A lelkileg egyébként is ingatag színésznő, Angelina Jolie lába alól úgy tűnik, teljesen kicsúszott a talaj. Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a sztár megromlott házassága kapcsán édesapja, Jon Voight az Access Hollywood című televíziós show-ban újfent aggodalmát fejezte ki lánya miatt, akivel évek óta sikertelenül próbál javítani a kettejük közti fagyos viszonyon.

A legfrissebb értesülések szerint azonban a külvilágtól egyre inkább elzárkózó sztár nem vele, hanem első férjével, a Trainspotting című film egyik főszereplőjével, Jonny Lee Millerrel szeretné felfrissíteni kapcsolatát. Az egyre népszerűbb színésznő sosem csinált titkot belőle, mit is érez volt férje iránt: "Jonny és én sosem veszekedtünk, és soha, egy szóval sem bántottuk egymást. Hozzá akartam kötni az életem."

Angelina, aki a Tomb Raider második epizódjának forgatása miatt jelenleg Londonban tartózkodik, sorozatos telefonhívásokkal bombázta egykori férjének produkciós irodáját, a Natural Nylont. Az iroda egyik munkatársa állítja: "Angelina több ízben is felhívta az irodát, és Jonnyt kereste. Amikor sorra azt a válasz kapta, hogy Jonny sajnos nem tud a telefonhoz jönni, zaklatott hangon arra kért minket, hogy adjuk át neki az üzenetét, miszerint épp Londonban van, és találkozni szeretne a férfival. Még a hotel nevét is meghagyta, ahol megszállt, sőt a szobaszámot is megadta. Következő nap ismét telefonált, mivel Jonny válasz nélkül hagyta az üzenetet. Feldúltnak tűnt, és újra elismételte: Londonban forgat, és nagyon szeretne beszélni vele."

Egykori szerelme egyik üzenetre sem reagált. Hallgatásának legfőbb oka, hogy időközben eljegyezte az ugyancsak színésznő Lisa Faulknert: "Nem volt könnyű Jonnynak. Őszinte barátság fűzi Angelinához, de Lisa szíve választottja, és nem forgathatja fel közös életüket ex-felesége miatt." Angelina végső elkeseredésében még egy közös barátjukat is megkereste telefonon, hogy vele üzenjen a férfinak.

A Tomb Raider sztárja 20 évesen ment hozzá a brit színészhez. A hozzájuk közel állók szerint eleve bukásra ítéltetett házasság mindössze másfél évig tartott. Jolie ez idő alatt állítólag nemegyszer fekete nadrágban és fehér, "Jonny" feliratú pólóban jelent meg a nyilvánosság előtt. A nevet saját vérével írta ruhájára. A vér mágikus erejéhez fűződő különféle rituálék és hiedelmek következő házasságát is uralták.

A Natural Nylon szóvivője megerősítette a telefonhívások tényét, egyúttal így reagált a szóbeszédre: "A színésznő megkeresése tisztán szakmai jellegű. Cégünk ugyanis állásajánlatot tett Angelinának. Arról nincs tudomásom, hogy Jonny visszahívta-e Jolie-t vagy nem."

Korábban:
Apja szerint Angelina Jolie nem normális
Jolie összetörte apja szívét

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!