Brad Pitt inkább Akhilleusz szeretne lenni

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hollywoodi pletykák szerint Brad Pittnek nem tetszett a The Fountain forgatókönyvének legutolsó verziója, mely alapján októberben elkezdik a sci-fi forgatását - elvileg az ő főszereplésével. Egyesek tudni vélik, hogy Brad vissza akar lépni a Warner Brothersszel kötött egyezségtől.

Minden lehetséges fórumon megerősítették, hogy a sztár nem vált meg a produkciótól, amelynek előkészítő munkálatai már javában tartanak az ausztráliai New South Walesben. A sci-fi másik két főszereplője, Cate Blanchet és Ellen Burstyn már a forgatás helyszínén tartózkodnak, és a stúdió a felvételek idejére már ki is bérelt Pitt és felesége, Jennifer Aniston számára egy tengerparti lakot. Egyébként Pitt külön kérésére forgatnak a déli tartományban, mivel a sztár nem volt megelégedve az eredeti - Ausztrália északibb részén található - helyszínnel.

Ki hogyan vélekedik Brad Pittről?http://www.askmen.com/men/entertainment/44_brad_pitt.htmlKi a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30669

Noha Brad szóvivője tagadja, hogy valaha is szóba került volna a sztár kilépése, egyesek szerint igenis volt néhány megbeszélés a két fél részéről ezzel kapcsolatban, mely során a filmstúdió azt a 18 millió dollárt követelte a színésztől kártérítés gyanánt , amelyet ez ideig a filmbe fektettek. Miközben a Warner Bros. igyekszik meggyőzni Hollywood üdvöskéjét, a koordinátor szerepét betöltő Darren Aronofsky már Pitt lehetséges "cserejátékosai" után kutakodik. Mel Gibson lett volna az első számú jelölt, de sajnos a stúdió munkatársainak eddig nem sikerült elérniük. Russell Crowe előkelő helyen szerepel a további jelöltek listáján, de másoké mellett George Clooney neve is felmerült.

Ha Pitt és a Warner Brothers elválnak is, nagyon valószínűtlen, hogy haraggal teszik majd. Az viszont nem elképzelhetetlen, hogy Pitt esetleg átigazol a Warner egy másik produkciójához, a Wolfgang Petersen által rendezett Iliász-adaptációhoz. Amennyiben a találgatások igaznak bizonyulnak, és Pitt valóban inkább Akhilleusz szerepét játssza majd el, pálfordulását a The Fountain-ért felajánlott kétmillió dolláros gázsi többszörösével jutalmazza majd a filmstúdió.

Korábban:
Brad Pitt Ausztráliába költözik
Film készül Homérosz eposzából
Brad Pitt a legjobb testű sztár

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!