A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Chris Tucker leckéket vesz Colin Powelltől

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

New Line CinemaA komikus, aki éppen Mr. President című új filmjének címszerepére készül, megfigyeléseket folytatott, hogyan is képviseli a politikus az Egyesült Államokat a harmadik világ élelmezési problémáinak megoldására szervezett világtalálkozón az eseményen részt venni nem kívánó amerikai elnök, George Bush helyett.

Mint Tucker elmondta: "Az általam alakított karaktert nagyrészt Powell személyisége alapján fogom megformálni. Biztos akarok lenni benne, hogy megfelelően alakítom majd a politikusi szerepet." Tucker hatalmas figyelemmel követte kedden, hogyan állta Powell a repülőút alatt a riporterek kérdéseinek kereszttüzét, sőt, játékból pár kérdésre maga is válaszolt.

Powell kizárólag pozitívan nyilatkozott a színészről. Mint elmondta csodálja a georgiaii születésű Tuckert, hogy annak ellenére, hogy ő maga hatalmas jólétben él, tiszta szívéből elkötelezett az afrikaiak helyzetét illetően. "Tucker életének jelen időszakában éppen arra ébredt rá, hogy a siker megtapasztalása után itt az ideje, hogy idejének és energiájának egy részét arra fordítsa, hogy visszaadja támogatóinak a kölcsönt és gondoljon a rászorulókra is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!