Vin Diesel büntetésből lett színész

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás:HaváriaPressVin Diesel, akit Hollywood aktuális akcióhőseként tartanak számon, s már jó ideje belépett a húszmillió dolláros színészek exkluzív körébe újabb furcsa részletet fedett fel karrierje indulásáról. Történt ugyanis még 1974-ben, hogy a kis hétéves Vin két haverjával egy délután balhéból belopózott egy New York-i színház éppen üres nézőterére, ahol nekiálltak módszeresen tördelni a székeket.

A teátrum művészeti vezetője kapta őket rajta, és azonnal felfigyelt a keménykötésű gyerekre. "Biztos voltam benne, hogy a rendőrséget hívja" - emlékszik vissza a majd harminc évvel ezelőtti történetre Diesel -, "de nem így történt. Azt mondta, ezentúl gyertek minden nap. De pont négykor kell érkezni, és meg kell tanulnotok a szövegeteket!"

Így kezdődött Vin Diesel karrierje. Néhány hónap múlva már esténként húsz dollárért statisztált, manapság pedig húszmilliót is megadnak neki egy-egy főszerepért, sőt, már utasított is vissza ilyen ajánlatot, amikor nem volt hajlandó elvállalni a Halálos iramban folytatásának címszerepét. Persze akadtak még kacskaringók a teljes siker előtt: friss diplomásként Diesel nem tudott elhelyezkedni mint hivatásos színész, így hát kidobóként vállalt munkát. Elmondása szerint az itt szerzett tapasztalat sokat segített neki pályája során. A színész legújabb filmjét, az xXx-et október 10-én mutatják be a magyar mozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről