A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jack Black házassági drámában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A válás gyötrelmeinek egyik legemlékezetesebb filmes feldolgozása kétségkívül a Rózsák háborúja volt Kathleen Turnerrel és Michael Douglesszel. A házassági drámát több mint tíz évvel ezelőtt rendezte Danny de Vito, így épp ideje volt, hogy a téma újra terítékre kerüljön.

Forrás: MTIAz új feldolgozás egy hasonlóan viharos kapcsolat végét meséli el, melyhez felhasználják Cher és ex-férje, Sonny civakodásának egyes elemeit is. A Do That To Me One More Time gyártását Steven Spielberg cége, a Dreamworks vállalta magára, a rendező kilétét azonban még nem fedték fel. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a férfi főhőst Jack Black alakítja majd, aki producerként is részt vesz a munkálatokban. Partneréről még nem döntöttek.

Jack Black karrierje igencsak meglódult, mióta Gwyneth Paltrow mellett eljátszotta a Nagyon nagy Ő főszerepét. Ezt megelőzően csak epizódszerepekben foglalkoztatták, a Nagyon nagy Ő azonban sztárrá avatta. Jövő évben már pihenésre is alig lesz ideje, annyi feladatot vállalt.

Előbb a School of Rock című Richard Linklater-filmben játszik, majd az Envy című alkotásban, melyben Ben Stiller, Christopher Walken és Rachel Weisz lesz a partnere. De 2004-re is lefoglalták már: A Sharklayer című filmben kapott szerepet Angelina Jolie, Will Smith és Renée Zellweger mellett. Érdekesség, hogy ebben a műben Martin Scorsese színészi minőségében tűnik majd fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!